Kontaktlencsét szeretnék. Regisztráljak az Ofotért Nagy Kontaktlencse próba promóciós oldalán, vagy csak menjek be?
Én most jártam végig ezt a kört, én is így terveztem volna mint az első válaszadó, de persze folyamatosan lebeszéltek, hogy ne rendeljek, mert nem megbízható, kell valakinek ellenőrizni, legyek előfizetéses vásárló stb stb Már elegem van!
A vége az lett, hogy ne legyek ingyenélő, aki csak az ingyenes próbacuccokra hajt, vettem napi lencsét, de másik optikában fogok havi lencsét rendelni.. Én AirOptix Aqua Hydraglide-ot szerettem volna, Ofotértben kb nem is akartak volna rendelni nekem, hanem a saját márkás termékeiket nyomatták nagyon, amiket persze neten nem tudsz megrendelni, és még a sz.ar kedvezményeikkel együtt is dupla annyiba kerülnek.
A próbalencse, amit kaptam, valami borzasztó volt, tényleg a leggagyibbat adják próbára, hogy megtanuld kezelni, de nekem berakás után már fél órával irritálta a szememet kicsit, ráadásul szerintem a dioptriát is elrontották :( De ha jó lenne a dioptria, akkor sem tudnám egy hónapig használni, mert annyira kényelmetlen.
Szóval azt tanácsolom, hogy keress rá a Bioinfinity-re vagy az általam említett AirOptix is nagyon jó, vagy egyéb jobb márkákra, pl. eOptikán rendszerezd, hogy melyik a legnépszerűbb, és a márka oldalán fel tudod venni a kapcsolatot azokkal az optikákkal, akik eladják a termékeiket. Kérsz időpontot vmelyik optikába, és a próbalencse lehetőség amúgy szerintem legtöbb helyen benne van az árban, vagy ingyenes ha rendelsz is, hiszen az alapján tudják csak eldönteni, hogy jó-e neked. Mármint az optometristának is meg kell néznie műserrel, hogy illeszkedik-e. Na és ha megtaláltátok a megfelelő típust, rendelsz egy csomaggal és utána meg már netről olcsóbban. Viszont érdemes minimum évente kontrollra menni szemészetre, de inkább félévente kellene.
Remélem segítettem valakinek a válaszommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!