"Ofotért - Nagy kontaktlencse próba". Ugye tényleg teljesen ingyenes, és nem kötelez semmire?
Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 18:20
1/14 anonim válasza:
Előtte valószínűleg kontrollvizsgálat kell, de rájuk is lehet írni szerintem.
2/14 anonim válasza:
max a löttyöket meg a tokot kell megvenned hozzá. de van máshol is, hogy az első lencse ingyenes.
3/14 anonim válasza:
Szia. Én ma voltam bent, minden térítésmentes. Mindenki nagyon kedves volt, rögtön kérdezték, miben segíthetnek, mondtam, hogy érdeklődni szeretnék a kontaktlencse próba felől, mondta a doktornő, hogy menjek vele, megvizsgál, adott próbalencsét. Kaptam egy számlát, amit majd vinni kell, az alapján kapom kézhez jövő héten, 16470 Ft szerepel rajta, de levonja a végén, nullára van redukálva. Teljesen jó, és ingyenes:) érdemes kipróbálni :)
4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én is holnap megyek, remélem hamar meglesz. :)
2013. máj. 15. 20:30
5/14 anonim válasza:
Én pont ma voltam, teljesen ingyenes, a 3 havi lencse, ápoló folyadék, plusz vizsgálat. Nincs apró betűs rész, nincs kötelezettség. Annyi, hogy ezek nem 12 órás lencsék, tehát a szemüveget nem tudott elhagyni. Mivel 8 óráig lehet bent egy nap. A 12 órásak drágábbak.
6/14 anonim válasza:
Sry h kérdést teszek kérdésbe :D
Nah szóval én eddig csak szemcsit hordtam, de érdekelne a lencse
Mindegyik ofotért be ingyenes? illetve nem kell bejelentkezni v ilyesmi ugye?
7/14 anonim válasza:
Mindegyik ofotérben ingyenes. [link] itt kell regisztrálni, kapsz egy kódot, beírod. Utána elmész bármelyik üzletbe, mondod, hogy regisztráltál, kérik a kódodat. Megvizsgálják a szemedet, megrendelik :)
8/14 anonim válasza:
Ahogy olvastam sms be kell aktiválni ugye? átlagos az sms ára ugye?:D
Illetve ez meddig érvényes?
9/14 anonim válasza:
Neten kell beírni, tehát neked pénzbe nem kerül. Azt nem tudom, hogy meddig érvényes, gondolom akció időtartamig.
10/14 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!