Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Valaki volt már az Ofotért...

Valaki volt már az Ofotért nagy kontaktlencse próbáján?

Figyelt kérdés
Valóban adnak mindent, amit ígérnek (szemvizsgálat, illesztés, lencsék 3 hónapra, lencseápoló, lencsetartó)? Hogyan zajlik a vizsgálat? Köszönöm szépen előre is a válaszokat :)

2013. máj. 5. 20:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen adnak mindent, ahogy az le van írva, sima szemvizsgálat van. Viszont a lencse amit kapsz az egy régi fajta, gyakorlatilag az egyik legrosszabb ami kapható manapság. Csak egyféle görbület van és az se az átlagos, tehát a legtöbb embernek egyáltalán nem is lesz jó. Na meg az átmérője is elég nagy a lencsének, ami szerintem zavaró, bár biztos van akinek jó.
2013. máj. 5. 21:19
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszodat. Sejtettem, hogy lesz valami a háttérben, valami buktató. Na mindegy. Azért lehet, hogy elmegyek "szerencsét próbálni".

Még annyi lenne a kérdésem, hogy honnan tudják az adott optikaban, hogy tenyleg regisztráltam? Kell vinni valami nyomtatványt? Vagy a rendszerbe kerültünk bele?

2013. máj. 5. 23:15
 3/9 anonim ***** válasza:
92%
hagyd az ofotértet ott rendeltem fél évre való mennyiséget az állítólagos legjobb minőségűből,és azóta se hordom... csak áll a fürdőszobában
2013. máj. 6. 16:22
 4/9 neszeneked999 válasza:
100%
szerintem arra nagyon is jó, hogy rágyere, hogy szeretnél e a továbbiakban is kontaktlencsét viselni. én mindenképp elmegyek
2013. máj. 7. 14:35
 5/9 anonim válasza:
100%
Lakcímet kérnek és mobilszámot. Vizsgálat, illesztés, oktatás, lencsetartó, folyadék, minden benne van. Az igaz, hogy nem a full extrás lencsét adják ingyen, ez ugye érthető :) Viszont egy-két hónap alatt rájössz, hogy szeretnél-e váltani, onnantól pedig olyat veszel, amilyen neked a legjobban megfelel mint a szemüvegkeretnél. Én azt mondom hajrá, nem veszítesz vele semmit. :)
2013. máj. 7. 15:25
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :) én is így vagyok vele, egy próbát megér, főleg, ha semmibe nem kerül :) régóta szeretnék kontaktlencset, de valahogy sosem jött össze, pedig a szemüveget nem szeretem :) ha meg nem jó, akkor nem haszbaljuk el, nemde?:)
2013. máj. 7. 17:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Voltál a vizsgálaton? Milyen volt? Jó a lencse? :)

2013. máj. 15. 18:21
 8/9 A kérdező kommentje:

Szia:)

Jövő héten kapom meg, mert rendelik :) én teljes mértékben meg voltam velük elégedve. Szerintem a lencse is jó lesz, nagyon várom már:)

Annyi volt, hogy elkérte a kódot, amit kaptam, megvizsgálta a látásomat, megtanított használni a lencsét, be kellett tennem, meg ki kellett vennem, kaptam egy számlát 16470 Ft-ról, ami a végén le van nullázva, úgyhogy nagyon korrektek :) Érdemes kipróbálni, hajrá :)

2013. máj. 16. 21:06
 9/9 anonim válasza:
100%
én is rendeltem most :) régebben volt már kontaktlencsém, de annyira nem szerettem, mert elég homályosan láttam vele, és szerintem szárította a szemem(akkor még nem tudtam h lehet venni hozzá műkönnyt..) És most úgy voltam, hogy egy próbát megér, csak veszek mellé műkönnyt :)
2013. jún. 18. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!