Hogy mondjam el anyukámnak, hogy nem látok jól?
Mit kell ezen problémázni? Anya, mióta ebbe a suliba járok, romlott a szemem, az első sorból sem látom, mi van a táblán.
Jövő héten lehet már szemüveged, így nem fogsz tudni haladni az anyaggal.
Nekem is megpróbálta (szintén rövidlátó)anyám a szemészeten magyarázni nekem hogy messzebbről kéne néznem a monitort (5 éves korom óta hordok szemüveget....) mikor a szemész közbevágott hogy just sayin' de ez genetika és így születtem, akkor is rossz lenne a szemem ha soha nem nézek tévére/monitorra.
Szólj neki, ha kel la szemészt kérdezzétek milyen rejtélyes okból romolhat.
Mondd el neki, aztán hallgasd végig, és kész :D
A múltkor épp dögrováson voltam otthon, anyám felhívott, kérdezte, mi van, mert olyan rekedtes a hangom, mondtam neki, hogy második napja hányok. Válasz: mert folyton a monitor előtt ülsz! Ok...
Én is megkaptam, hogy nem lenne ilyen szar a szemem, ha munkahelyet váltnék, és nem monitort bámulnék folyamatosan. Ilyenkor azt, hogy egyébként ők (szüleim) mindketten szintén kiskoruk óta rövidlátók, kihagyják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!