Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy mondjam meg anyukámnak...

Hogy mondjam meg anyukámnak hogy megjöjtt?

Figyelt kérdés
2017. okt. 6. 16:55
 1/9 anonim ***** válasza:

Szavakkal, pl.:

- Szia anyu! Megjött.

Nincs mit szégyellned ezen.

2017. okt. 6. 16:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Megjött*
2017. okt. 6. 17:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is prűd családban nőttem fel, ráadásul anyukámnak ki kellett venni a méhét, amikor én megszülettem, amikor sor került erre, vagyis elkezdtem menstruálni, elmondtam neki minden további nélkül. Nagy ügyet nem csinált belőle, de nem féltem megmondani neki még így sem. Szóval ne aggódj, nem harapja le a fejed. Az élet velejárója. Mondjuk megünnepelni sem kell, az a másik véglet, van ilyen szülő is. Simán csak annyit mondj, hogy "nagylány lettél". Érteni fogja. :)
2017. okt. 6. 17:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem merem:(
2017. okt. 6. 19:55
 5/9 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. De mitől félsz? A "nyomokból" úgy is rájön. Gondolom, nem tüntetsz el egyből minden betétet az utcai kukába. Akkor majd észreveszi, ha vagy pénzt kérsz tőle betétre, vagy az övét használod el. Legyél már kicsit bátrabb. Ez nem szégyellni való dolog, hanem az élet velejárója. Komolyan kérdezem, miért nem mered?
2017. okt. 6. 20:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom
2017. okt. 6. 21:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyszerűen közöld.
2017. okt. 7. 17:00
 8/9 A kérdező kommentje:
Már elmondtam
2017. okt. 7. 19:13
 9/9 A kérdező kommentje:
Privát üzikre nem fogok válaszolni
2017. okt. 7. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!