Hogy mondjam el anyukámnak, hogy szemüveg kéne? 14/l
Tudom,most jonnek azoka kommentek, hogy odaállsz elé és megmondod
De nekem nem megy
Viszonylag jó a kapcsolatunk, de ilyeneket valamaiért nem tudok neki elmondani, a lényeg az, hogy egyik szememmel nagyon rosszul látok, és ez zavar, 'szeretnék'egy szemüveget
De hogy kéne elmondani???
Légyszi értelmes válaszokat írjatok
Nem értem mi a gondod, főleg ha jo kapcsolatban vagytok.
Menj oda hozza mond meg neki hogy anya szerintem gond van a szememmel lehet szemüveg kéne, menjünk el megnézetni legyszives.
Ennyi
Szia!
Tudod, talán picit úgy érzed most, hogy anyukád furcsálnád a kérésedet, de hadd mondjak el valamit.
Még általános iskolában lettem szemüveges, mert nagyon sokat fájt a fejem. Éreztem, hogy a látásom nem az igazi, de nem szerettem hordani. Volt egy időszak, amikor azt gondoltam, megvagyok nélküle, de...
A szemedre nagyon kell vigyázni! Ha a legapróbb jel is arra mutat, hogy szükség van rá, ne habozz... 21 éves vagyok, és erős szemüvegre van szükségem, de szerintem ami rajtam van, az sem tudja tartani a lépést a romlással. Ha már az elején orvosoljátok a bajt, lehet hogy kinövöd. De ne játssz ezzel a dologgal. A szemed az egyik legfontosabb érzékszerved. Vigyáznod kell rá egy egész életen át. Anyukád is tudja ezt :)
Mondd el neki a félelmeidet ezzel kapcsolatban. Mondd el neki, hogy úgy érzed, szükséged van rá. Én nagyon szorítok.
És még valami. Ha lett szemüveged, írd meg nekem :)) Sok sikert :)
Köszi, már egyszer voltunk, 4 éve, akkor 0.25 volt mind kettő hâom éve az egyek 0.25 a másik 0.5
Azóta nem voltunk...
Szia Kérdező !
Én is ezzel a problémával küzdöttem de nálam más volt a gond nem akartam szemüveget!egyszer csak a sulis doktor adott beutalót és jobban éreztem magam még nem mentem el szemészetre de majd decemberben megyek . Na szóval ha csak ennyi a gond és még ráadásul jó a kqpcsolat akkor összeszeded magad és megmondod ! sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!