Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mennyibe kerül egy szemüveg...

Mennyibe kerül egy szemüveg csináltatása?

Figyelt kérdés

Még sohasem volt szemüvegem, de már nagyon csináltatnom kellene. Csak a bal szememmel látok homályosabban, a jobb szememmel semmi baj. Annak idején azt mondták, azért nem zavar, mert az egyik szemem kiegészíti a másikat.

Mennyibe fog ez így kerülni kb?

2017. febr. 6. 16:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Sok mindentől függ. Az én legutóbbi szemüvegem 47 000 volt, keret nélküli, vagyis fúrt keretes, vékonyított műanyaglencsével.

Függ attól, hogy milyen keretet választasz, van-e akció, speciális üveg megy-e bele, ilyenek. Érdemes pl. Ofotért akciókat keresni, mert ilyen magán szemüvegboltoknál horror árak tudnak lenni.

2017. febr. 6. 16:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem októberi a szemüvegem (Ofotért, látáshónapja akció) Minden alap benne,semmi extra, annyi,hogy cilinderes a lencséje,ami elvileg drágább,de nem tudom. (A vision expressben is most volt valami akció,de az drágább,mint az ofotért,nekem legalább is.) 24 ezer volt.
2017. febr. 6. 16:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező.

Ez még nem olyan nagy eltérés, lehet segíteni rajta mindenféle eszköz nélül.

Te magad is tehetsz a látásodért, annak javulásáért, vagy legalább, hogy ne romoljon tovább, már az is nagy dolog.Kérlek nézd meg ezeket a videókat. Vén Péter látás-tréner. Nagyon sok érdekes dolgot ismertet, és nem kerül semmibe. Csak egy kis gyakorlás kitartás szükséges.

https://www.youtube.com/watch?v=0Lt8H71IfIo

2017. febr. 6. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!