Hordjam a szemüveget vagy ne? Többi lent
Felírtak egy -0,75,-0,5-ös szemüveget, illetve még megállapítottak enyhe szemtengelyferdülést.
Nem akarok szemüveget hordani, mi a véleményetek? Mindennapokban nem zavar, fejem nem fáj. Ha nem hordok szemüveget gyorsabban romlik a szemem?
"Ha nem hordod, tovább romlik a szemed, ha hordod, javulhat."
Tovább romolhat? :D Szemüveg jobban rontja...csak szólok!
Minus 1 alatti DP még nem vészes,persze vezetésnél kötelező!
Egyébként javulhat...
Treningezd a szemedet, vannak ra gyakorlatok.
Yzemuveget hagyd a szekrenybe.
A szemuveg rontani fog
Gyakoflatokat talalsz neten Vén Péter face oldalan is van fent talan.
De engem egyáltalán nem zavar semmiben. Észre se vettem, táblát suliba jól látom, és jól érzem így magam.
Amúgy természetesen szemorvossal is fogok majd beszélgetni, sajnos akinél voltam 5 perc alatt lerendezte a tesztet, hálapénzt elkérte, s kérdéseimre sem válaszolt...
Tudom hogy nem dísznek írta fel, épp ezért fogok beszélgetni más orvossal is erről, mert ettől az orvostól semmit nem tudtam meg, azért tettem fel a kérdést, mert tudni szerettem volna hogy akkor én 2 hét múlva szemüveges leszek, vagy nem.. De ha szemüveggel még jobban romlik a szemem akkor nem fogom hordani... Érezzem rosszul magam, s még elcseszi a szememet is? :D
"Treningezd a szemedet, vannak ra gyakorlatok.
Yzemuveget hagyd a szekrenybe.
A szemuveg rontani fog
Gyakoflatokat talalsz neten Vén Péter face oldalan is van fent talan."
Utána nézek a gyakorlatoknak, s az orvost is megkérdem róla, hogy mit ajánl :).
kKedves Kérdező!
Te magad is tehetsz a látásodért, annak javulásáért, vagy legalább, hogy ne romoljon tovább, már az is nagy dolog.Kérlek nézd meg ezeket a videókat. Vén Péter látás-tréner. Nagyon sok érdekes dolgot ismertet, és nem kerül semmibe. Csak egy kis gyakorlás kitartás szükséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!