Hordjam a szemüveget vagy ne? Többi lent
Felírtak egy -0,75,-0,5-ös szemüveget, illetve még megállapítottak enyhe szemtengelyferdülést.
Nem akarok szemüveget hordani, mi a véleményetek? Mindennapokban nem zavar, fejem nem fáj. Ha nem hordok szemüveget gyorsabban romlik a szemem?
Én is erre gondoltam hogy sporthoz meg vezetéshez felveszem, amúgy meg nem. Szemtréninget most nézem, azt fogom csinálni, viszont a tengelyferdülést gondolom nem lehet kigyógyítani :\.
Elakarok menni még egy tesztre mert nekem kicsit gyanús hogy erősebbet írt fel mint kellett volna. 2 lencsét felrakott rám, megnézte hogy látom-e a számokat, s azt cső :\.
De nekem a legfontosabb tényleg az hogy a szemem a lehető legjobb állapotba tartsam :). Szóval szemtréninget mindenképp fogom csinálni!
Elárulom, hogy vezetésnél aztán mindegy ekkora dioptriánál.
-1 dioptria alatt az ember közelre teljesen jól lát, és messze is kielégítően, hát istenem a rendszámot meg nem tudja elolvasni 80 méterről, csak 50-ről. És?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!