Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyibe kerül egy sima...

Mennyibe kerül egy sima üveges szemüveg csináltatása?

Figyelt kérdés

Azt tudom,hogy a kerettől is függ,de úgy kb...

És hogy azt hol kell csináltatni?

2009. nov. 20. 22:41
 1/8 anonim ***** válasza:
enyém 30 ezer Ft körül szokott lenni,de többszörösen vékonyított lencse
2009. nov. 20. 22:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy sima üveges? Hogy nincs vékonyítás, vényvisszaverés meg hasonló funkciók? Mert akkor kb 10ezer, de én 5-6 éve csináltattam utoljára szemüveget, lehet, hogy azóta változtak az árak...
2009. nov. 20. 23:17
 3/8 anonim ***** válasza:

16 e körül már lehet készíttetni.

A keret 5000 -től fölfelé(10000-ért már válogatni is tudsz)

a lencse 3000 körül darabja

(+ vékonyítás,karcmentes réteg, fényvisszaverődést csökkentő réteg)

2009. nov. 20. 23:22
 4/8 A kérdező kommentje:

A sima üvegeset úgy értettem,hogy semmi baja nincs a szememnek,csak szeretnék szemüveget:)

Köszi mindenkinek.

2009. nov. 21. 13:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Miért harry potter leszel farsangon? Ne haragudj de bolond vagy ha nincs baja a szemednek és szemüveget akarsz..... Örülj hogy nem kell szemüveg... Áh ilyet még nem láttam.
2009. nov. 22. 15:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Én szemüveges vagyok , de ha esetleg lézeres műtét vagy kontaktlencse után eldobhatnám a szemüveget, akkor már csak poénból is csináltatnék egy nullás szemüveget.
2009. nov. 22. 16:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát akkor csak a keretet kell megvenni, mert abban eleve van egy nullás, vagyis nem dioptriás szimpla üveglencse. Úgy hogy nézz ki egy keretet és vedd meg :)
2009. nov. 22. 16:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Én értem a kérdést:D

szemüveges vagyok de kontaktlencsét hordok de nagymamámnak van egy ilyen oldschool keretes szemüvege.:D

annak kiütöttem a lencséjét és most így üresen használom:D

partykon szoktam nyomulni vele mivel mindenki tudja h egy k..va nem őrült vagyok.(amúgy underground hiphop party)

bocsi de amúgy fogalmam sincs mennyi de én is akartam bele rakatni de jó ígyis:D

13L

2009. nov. 22. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!