Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan mondjam el anyukamnak...

Hogyan mondjam el anyukamnak hogy szerintem huvely gombam van?

Figyelt kérdés
Mandula gyuladasom volt ezert tobb mint 1 hetig antibiotikumot kellet szednem, kb 2 nap ota elkezdett kelemetlenul visszketni oda lent, kicsit utana olvastam es azt irtak hogy az antibiotikum okozhat ilyet mert a 'jo' bakteriumokat eltavolithatja es ez utana huvely gombam lehet. Nem tudom mit csinaljak es mar tanulni sem tudok rendesen mert nagyon kelemetlen. (15 eves vagyok)

2017. okt. 15. 15:06
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Miért kéne elmondanod? Menj el az orvoshoz és kész.
2017. okt. 15. 15:28
 2/7 anonim ***** válasza:
" Anya, szerintem hüvelygombám van"
2017. okt. 15. 15:33
 3/7 A kérdező kommentje:
De még soha nem voltam nogyogyasznal ezért kicsit parazok
2017. okt. 15. 15:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
"Anyu,azt hiszem,az antibiotikum kiirtotta a hüvelyflórámat. Tudnál valamit adni rá? Annyira viszket,hogy már tanulni sem bírok tőle." Kb. így. Talán van is neki otthon canesten kombija.
2017. okt. 15. 15:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Úgy, ahogy kiírtad a kérdést. Könnyen. Meg sem kellene fordulnia a fejedben, hogy nem mered elmondani az anyukádnak.
2017. okt. 15. 18:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Arra nem gondoltatok, hogy nem olyan a viszonya az anyukájával?

Szerintem nyugodtan beszélj vele, de ha ódzkodsz tőle, akkor iskolaorvos segíthet. Vagy menj fel a gyerekorvoshoz és szólj neki, + mondd el neki, hogy nem mered anyukádnak elmondani és szeretnéd "diszkréten" kezelni. Sok sikert és jobbulást!

2017. okt. 15. 18:27
 7/7 anonim ***** válasza:
nem kell ehhez nőgyógyász, a gyógyszertárban adnak majd hüvelyflóra helyreállítót. Szégyelhetné magát az az orvos, aki nem figyelmeztetett az antibiotikum várható mellékhatására.
2017. okt. 16. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!