Tudom, hogy hülyeség, de hogy mondjam el anyukámnak hogy szerintem el kellene mennem nőgyógyászhoz?
Mondd meg,hogy mit tapasztaltál és kérd meg,hogy kísérjen el a nőgyógyászhoz.
Ha elmondod a tünetet és azt,hogy fertőzésre gondolsz nem hiszem hogy a terhességre gondolna.
Állj elé és kérd meg,hogy kísérjen el.
15/L
Ki mondta, hogy él nemi életet? Sajnos ezek a szarok bárhol bármikor beszerezhetők - pasi nélkül is. WC-n a suliban 100%-os valószínűséggel, de lehet gombát kapni antibiotikutól vagy szar táplálkozástól. De lehet baktérium is. A tisztasági betétek, főleg az illatosított, meg a törlőkendők és társaik csak fokozzák a dolgot.
Szerintem a kérdező anyja sem fog jobban idegeskedni, mintha a kérdezőnek torokgyulladása lenne. Semmivel sem súlyosabb probléma, előfordul...
Szerintem azt kellene mondanod, hogy anya, viszket/fáj a puncim (vagy amit érzel), légy szíves add meg a nőgyógyászod számát.
Köszi a válaszokat. Tényleg nem élek nemi életet, csak nem akartam, hogy idióta válaszokkal jöjjenek, ami divat itt a gyakorikérdéseken... Tudjátok...
Visszatérve. Szerintem valami gombám van. Már nem vagyok benne biztos, hogy régen is voltak, de belül fehér pöttyök jöttek ki (nem egészen fehér, de látszik, hogy belül fehér)+ a csiklóm hegyén is vannak ilyenek csak nagyon picik, nem is tudtam hogy vettem észre. Plusz néha viszket is.
Tuti elkezd majd idegeskedni, nem tudom, egyszer voltam már majdnem így, s akkor is elkezdett aggódni. És ezt valahogy nagyon kínosnak érzem.
De köszi a válaszokat!
Te ezek nem fehér kis bigyók amiket letudsz mosni,mert ha azok akkor az kosz.De a gomba az orvos nélkül is kezelhető,a canesten krémek jók,meg használj intim mosakodógélt,plusz kicsi hintőpot is használhatsz.Ha 1-2 hét alatt nem javul akkor kell csak doki,meg a tisztasági betét is tud viszketést okozni.
De akár kicsi pattiszerű valamik is lehetnek,főleg ha valaki borotválja.Pontosabban kellene leírnod hogy mik is azok a fehér bigyók.
Nem kosz! Jaj ne már!
Lehet, hogy gomba, nem tudom... De valami olyasmit is olvastam, hogy zsírmirigyek.
Meg bent mélyebben a csikló mellett van egy kis elváltozás a bőrön... és nem tudom, hogy azt ott kell legyen vagy nem.
Nyugi!
A nők 99%-ának vannak ilyen problémái. Okozjatja tampon használata is.
Ezen ne idegeskedj, nyíltan beszélj róla anyukáddal, ő is nő és menjetek orvoshoz. Semmi rossz nem vár rád és legalább megnyugszol! :)) Fel a fejjel, ezen minden nő átesik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!