Pár napja egy arctisztító szemcséje belekerült a szemembe és hiába mostam, nem akar kijönni. Nem is látom csak érzem hogy ott van. Esetleg valami módszert tudtuk az eltávolítására? Vagy mindenképpen forduljak orvoshoz?
Figyelt kérdés
2017. nov. 8. 13:59
1/5 anonim válasza:
Pohárba engedj tiszta vizet. Langyosat. Pislogj bele. Elvileg így kimossa.
Ha nem, akkor menj orvoshoz, nehogy valami baj legyen.
2/5 anonim válasza:
Öblítsd ki, van sooldat kontaktlencséhez a rossmannban, 600 ft, best view a neve, azt nyugodtan öntheted a szemedbe, vagy bármilyen egyszerű szemcsepp is jó.
3/5 A kérdező kommentje:
A poharas dolgot már próbáltam,nem jött be...:-(
2017. nov. 8. 14:26
5/5 anonim válasza:
Istenem, én 2x jártam így, mindkét alkalommal a szemészeti ambulancián kötöttem ki, csak ők tudták kiszedni a szememből azt a cuccot :D kellemes volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!