Szerintetek kellhet szemüveg? És anyukám miért nem akar elvinni szemészetre?
Órán már nem igazán látom messzire a táblát. Mondtam anyunak, hogy Menjünk el szemészetre. Erre azt mondta, hogy elveszi a telefonomat, és akkor majd jobb lesz a szemem. Átlagnál magasabb egy nagyon kicsit telefonozok többet egy nap.
Mit tegyek hogy elmenjünk szemészetre, vagy bármi más ötlet, hogy jobb legyen a szemem?
Anyukádnak sajátos elképzelése van a dologról. Telefonozol, vagy nem, a szemed már gyengül, tehát jó lenne a szemorvos és a szemüveg.
Amit magadtól tehetsz, az a szem edzés.
Szem edzés egy humbug
Amit tehetsz, hogy elmész egyedül a szemészetre
Hát ha anyádnak nem számít hogy nem látod a táblát rendesen és emiat lehet hogy romlanak malyd az osztályzataid nyugodtan ne tegyen semmit, várja meg még semmit nem látsz majd oszt akkor vigyen el.
Amúgy ha nincs pénze rá akkor a (nem tudom hogy mi de a polgármesteri hivatalban szerintem megmondják) lehet ingyen szemüveget csináltatni arra hivatkozva hogy nincs rá pénzetek. Nekem is így lett az azért nem tudom hogy kell intézni mert anyám intézte, amúgy talán 18 éves korig lehet ezt igényelni de ha anyád ingyen se akarja majd akkor már szerintem senki nem tud semmit mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!