Kontaktlencsések, a Vision Expressben kb. milyen áron van egy doboz havi lencse?
Figyelt kérdés
2017. jún. 11. 20:37
1/4 anonim válasza:
4000-6000ft között. Befolyásolja, hogy milyen lencse (lágy, kemény..) Illetve attól is függ, hogy napi, havi vagy 2hetes lencse. Egy dobozzal amúgy nem lenne vészes, akkor rossz ha a két szemed nem egyforma. Akkor rögtön két dobozzal kell venni. Óóó meg hát ugye attól is függ az ár, hogy hány darab van benne.. (Tudom nem kérdezted, de ha még most állsz kontaktlencse vásárlás előtt először, akkor ajánlom az iWear-t. Nekem eddig ez jött be a legjobban)
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos a két szemem között azért van egy 'kis' különbség szóval mindenképp 2 dobozzal kellene. És 3 db/dobozra gondoltam (?), ha náluk kapható ilyen. És köszi a gyors választ!
2017. jún. 11. 20:54
3/4 anonim válasza:
Ugyanaz vagy, akinek már válaszoltam egyszer?
Innen nekem az iWear Oxygen van, 6 darab van egy dobozban, és 11940 forint egy doboz. (1990 egy darab lencse.)
Elvileg ez ugyanaz a típus, mint ez:
csak a boltok saját csomagoláson, néven forgalmazzák, de pl. ezen a honlapon van 3 darabos is.
Most megnéztem: az adatai alapján tényleg lehet ugyanaz a kettő.
4/4 anonim válasza:
Egyébként milyen dioptriájú lencse kellene? Vagy ha azt még nem tudod, akkor a szemüveged milyen dioptriájú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!