Vision Express-ben, Ofotértben miért nincs csak lencsecserére akció? Optikust tudtok?
Figyelt kérdés
Ezen a két helyen szoktam venni a szemüvegem, de a mostani kerettel elégedett vagyok, csak a lencsét akarom kicseréltetni benne. De minden akció "csak komplett szemüveg vásárlásakor érvényes". Most komolyan, mindenki évente új szemüveget vesz? Kicsi optikákat nem ismerek, nem tudom, mennyire jók.2015. ápr. 1. 22:56
1/2 anonim válasza:
Hát kevés logikával és élettapasztalattal belátható, hogy nekik nem az az érdekük, hogy neked jó legyen. :D Kis optikákban sem igen úszod meg olcsóbban, a lencsék árából ritkán engednek, mert azzal elég sok a macera, alapból drága, pontosan be kell csiszolni, egy használt keretbe pláne nehezebb ügy, mert a használattól már torzulhatott, stb. De megkérdezheted, milyen árakkal dolgoznak kb, azzal nem veszítesz semmit.
2/2 anonim válasza:
Ha még aktuális a dolog , igen a legtöbb akció komplett szemüveg vásárlásra vonatkozik, azonban a hozott keretbe történő lencsecserére igénybe tudod venni a törzsvásárlói 15% kedvezményt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!