Érvényes erre a problémára is szemüvegkeret-csere? Mit lehet tenni? (Többi lent)
Figyelt kérdés
6 hónapja vásároltam egy komplett szemüveget a Vision Expressben, tehát a jótállás időszakában vagyok még. A probléma az az, hogy a keretből sokszor kiesik/kicsúszik a lencse (legutóbb június elején rakattam vissza, de tessék itt vagyok július elején és megint kiesett!). A legjobb az lenne, ha kicserélnék a keretet, mert ez így nem állapot...
A kérdésem az, hogy volt már hasonló mással is?
Kicserélték a keretet (ár?/ingyen?) ?
Vagy nem lehet a mostani szemüveg árát levonni egy új szemüveg árából?
Ma mindenféleképpen bemegyek, de szeretnék többet megtudni a dologról.
2016. júl. 6. 10:21
1/1 anonim válasza:
Szia! Nekem is esett már ki lencse, ingyen visszarakták. Utánna letört a szára, ha jól emlékszem a keret garancia nélküli árának kellet a 15%-át kifizetni, és egy ugyanolyan keretbe belerakták a lencsét. (Vision Express Plus garanciám van azért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!