Ha egy VisionExpressben (szülővárosomban) veszek kontaktlencsét vizsgálat után, akkor egy teljesen másik VE üzletben (ahol egyetemre járok) is kaphatok lencsét, ha elfogy (ekkor már vizsgálat nélkül)?
Figyelt kérdés
Szóval benne vagyok a rendszerben vagy másik üzletben újra meg kell vizsgálni a szememet?2015. márc. 29. 13:46
1/8 anonim válasza:
én viszgálat után kaptam egy papírt amin rajta van a szemeim adatai, dioptria stb, ha ezt bemutatod máshol hogy neked ilyen lencse kel szerintem már tudnak is adni.
2/8 anonim válasza:
Akárhol vehetsz kontaktlencsét, papír sem kell hozzá, csak bemész és veszel. Legjobban akkor jársz ha vizsgálat után a netről rendeled mindig. Olcsóbb és hamarabb meg is kapod házhoz mintha boltban rendelik meg neked.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem lehet akárhol venni, a nagyobb optikákban csak vizsgálat után adnak.
2015. márc. 29. 14:02
4/8 anonim válasza:
Kérd el a szemed adatait! Ezután a netről tudsz a legolcsóbban rendelni, és ugyanazt fogod kapni.
5/8 anonim válasza:
Másik üzletben is látják a vizsgálati eredményeid, de simán adnak lencsét, bemondott adatokra is. Ettől független nem árr, ha fél évente megnézeted.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem biztos, hogy netről olcsóbb, mert VE optikában adnak törzsvásárlói kártyát, ami 15% kedvezményre jogosít. Meg ha épp elfogy a lencsém, 3 nap, mire megjön a rendelés (minimum), míg az optikába csak beugrom és megveszem (persze, ha épp van).
2015. márc. 30. 00:17
7/8 anonim válasza:
Nekem pont hogy a Vision Expressnél kellett mindig egy hetet várnom a lencsémre, sosem volt készleten ráadásul egy vagyon volt. Azóta a netről rendelek, 1-2 nap alatt itt van és fele annyiba kerül. Ezek az optikák csak pénznyelők.
8/8 A kérdező kommentje:
Jó, de szemvizsgálat szempontjából még mindig olcsóbb, mint sok szemorvos. VE-ben is orvos vizsgál és csak 5000 forint, ha nem ott veszed a lencsét. 1-2 évente pedig nem árt megnézetni.
2015. ápr. 3. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!