Fogadnak-e másik városban szemvizsgálatra, ha nem oda tartozok?
Szeretném megnézetni a szemem, mert iszonyatosan fáj, ég vörös, és száraz. Viszont vidéki vagyok, és Budapesten lakok, de az albérletbe nem engedte meg a tulaj, hogy bejelentkezzek. Tehát nincs ideiglenes budapesti lakcímem sem.
Fogadnak, vagy fizetnem kell az sztk-s ellátásért is?
Én be vagyok jelentkezve Budapestre ideiglenes lakcímre, a háziorvosnál ambuláns betegként vagyok nyilvántartva, mégis megkérdezték, amikor a kerületi SZTK-s szemészetre mentem, hogy de hát az állandó lakcímem X megyében van, akkor miért nem ott megyek el szemészetre, ők nem láthatnának el... Aztán mégis megvizsgáltak nagy duzzogva, de bevallom, nem értettem a dolgot: óvatosan megkérdeztem, hogy de hát a többi szakrendelésre mehetek, akkor szemészetre miért nem? De igazából nem adtak egyértelmű választ, de olyan morcos volt a doktornő, hogy nem mertem megkérdezni.
Azóta már laktam több kerületben is, mindig be-és átjelentkeztem, de azt tapasztalom, hogy minden kerületben mások a szabályok.:-((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!