Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Az egyik szemem kicsit fentebb...

Az egyik szemem kicsit fentebb van, mint a másik. Mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés
Nemrég tudtam meg, amikor selfie-t (fotót) csináltam magamról. Azóta teljesen kétségbe vagyok esve. Megvizsgáltam a tükörben is, vonalzóval is lemértem, és igaz. :(( Egy ilyen műtét mennyibe kerülne? Mennyire valószínű, hogy jobb lesz a végeredmény? Vagy az jó, ha a lentebb lévő szememet felfele, a fentebb lévőt lefelé húzogatom. Egyébként néha allergiás vagyok, és a fentebbi szemem mindig jobban könnyezik. Szemcseppet használok.

2014. dec. 26. 19:48
 1/3 A kérdező kommentje:
Esetleg még annyit, hogy a fényre is elég érzékeny vagyok, pláne az utcán.
2014. dec. 26. 19:49
 2/3 fersk ***** válasza:
Nincs a világon olyan ember, akinek szimmetrikus lenne az arca.
2014. dec. 26. 20:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Előző jól mondja. Miért baj az, hogy picit eltér az arcod egyik fele a másiktól? Ez tipikusan olyan probléma, ami kizárólag téged zavar, mások észre sem veszik rajtad.

Sőt lehet hogy sokak szemében ettől leszel bájos vagy különleges, hogy van egy ilyen kis eltérés a fejeden.

2014. dec. 26. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!