Ha pénteken elmegyek szemészetre (kontaktlencsét szeretnék) az kb. mennyi idő míg megkapom a lencsét? (napok, hetek? )
de első lencsém lesz.
akkor is mehetek vision experss-be???
nem jobb a szemészeten?
Szemészetet kihagyhatod, Vision Expressbe is megvizsgálnak (ugyanúgy) ingyen ha ott rendeled utána a lencsét. Bár én Ofotértbe járok. Úgy volt hogy bementem, megvizsgáltak, talált a nő olyan lencsét ami jó a szememre, sikerült beraknom, majd kivennem is, aztán újra beraktam mivel azt mondták megtarthatom, nekik már úgysem kell, szóval azzal mentem haza.
Persze lehet hogy nem lesz neked való próbalencse és így azt is rendelni kell, akkor kb. 2 hét mire megkapod.
De próbalencséért sose kell fizetni, ha valahol azért pénzt kérnek akkor hagyd ott őket mert szemét lehúzós banda.
Tehát fogok kapni mindenhol próbalencsét még ott, akkor?
Hú, köszi utolsó :D
És a többieknek is köszönöm szépen
Én szemdokinál voltam, és nem volt próbalencsém sem, egyből 3 hónaposat kaptam, 1 hét alatt jött meg.
Az optikusokról annyit, hogy nekem ahány jó szemüvegem volt, azt mind szemdoki írta, az optikusok eddig csak rosszat tudtak adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!