Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mi baja lehet a szemeimnek?

Mi baja lehet a szemeimnek?

Figyelt kérdés

Ez az egész úgy kezdődött hogy múlt héten vizsgáztam, hazajöttem egyet aludni, és ugye full sminkbe aludtam el, erőm nem volt lemosni sem, mikor felkeltem jól megdörzsöltem a szemeimet és a szempillafesté darabjai szépen bele mentek a szemeimbe ( nagyon sokszor bele szoktak ) de most egész nap éreztem őket, meg csak nem akart kijönni az összes darab.

Azt tudni kell hogy a vizsgaidőszakba ami 1 hónap, folyamatos facebook, hajnalokig tartó tanulás a gép előtt, elég közelről, sok tévé minden, sok sírás is persze, a sok stressz miatt..

Szóval 2 napra rá miútán belement a szempillaspirál csak a bal szememnek volt baja, annak se nagy baja csak annyi hogy olyan száraznak éreztem, megmostam alaposan vízzel az is irritálta, mintha soha nem lett volna benne könny olyan száraz volt, ez 1 talán 2 napig tartott, elmúlt ..

Tegnap óta elkezdtek fájni a szemeim mind a kettő de a bal sokkal többet, ilyen nyomó érzés, volt mikor a jobb oldali szemembe is, este fele kezdett csillapodni akkor már alig éreztem valamit, lefekvés előtt a bal szemem alatt a pofacsontomba éreztem egy kis fájdalmat, elaludtam, most felkeltem egyáltalán nem fájnak a szemeim nem is értem, jól látok, nincs semmi elváltozás egyiken sem, egyikbe se látok semmit, viszont a bal szemem alatt a pofacsontom néha kicsit fáj meg mintha zsibbadna, de az előbb a jobb oldaliba is éreztem hasonlót.

Most ez mi lehet ? Vegyek szemcseppet ?

Nincs nagy baj ugye ? Vagy begyulladhatott ?

2016. jan. 27. 12:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Miért nem mész el dokihoz? Múltkor írtam már, hogy vegyél műkönnyet, az akkor segített volna, most a leírás alapján más probléma van már.
2016. jan. 27. 12:42
 2/2 A kérdező kommentje:
nem volt más probléma, de azért kössz :D
2016. febr. 24. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!