Mi baja a szememnek?
Figyelt kérdés
Tegnap óta vettem észre, hogy a bal szememnek valami baja vagyis, mikor pislogatok csak akkor van baj olyan mint " száraz " lenne a szemem. nem tudom kinek ment már bele dezodor, én egyszer véletlenül kicsit bele fújtam akkor volt ilyen 2-3 napig :(
ugyan úgy látok vele, nem pirosabb nincs feldagadva, csak puslogákor van ez a száraz érzet, mostanában 5-6 órákat alszok talán ez a baj ?
Az előbb megmostam a szemem bele ment a víz, nagyon rossz érzés volt ugyan ez a száraz érzés.
Fáradtság ? vagy mi ez ?
2016. jan. 21. 10:27
1/4 anonim válasza:
Lehet számítógép miatt vagy egész napos telefon nyomkodás miatt. Ugyanis, amikor képernyőt néz az ember, kevesebbet pislog és emiatt alakul ki a száraz szem érzés.
2/4 anonim válasza:
Lipid réteg biztosítja a szem "nedvességét", a vizes mosás nem segít rajta (sőt, a benne lévő klór tovább szárítja). Ha teheted, menj el egy patikába, most már ezer féle műkönnyet árulnak, ami pontosan a lipid réteg helyreállítását végzi el.
3/4 anonim válasza:
Vegyél műkönnyet, ha valóban száraz, akkor segíteni fog, ha ettől sem múlik, akkor nézesd meg szemészeten a szemed.
4/4 A kérdező kommentje:
Van könnyem mert az előbb sírtam most ilyenkor ?
Reggel óta kezd javulni a helyzet.
2016. jan. 21. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!