Mennyibe kerül a 0,75-ös szemüveglencse?
Voltam októberben látásvizsgálaton és kijött, hogy kellene egy 0,75-ös szemüveg. Sajnos pénzem nem volt elkészíttetni, mert ahogy láttam a keretek sem valami olcsók, de a jövő hónapban szeretném megcsináltatni.
Mennyibe kerül egy 0,75-ös lencse? Utánaolvastam a neten, de konkrét árakat sehol sem találtam, csak hogy az üveg drágább.
5000ezer forint. ketto egyutt 10.
szemuveg keret is egy 10-es szoval ugy 25ezerbol meg lehet csinaltatni.
Köszönöm a választ, megnyugtattál, azt hittem sokkal drágább.
Ez egyébként a műanyag lencse ára? Az üveg mennyivel drágább (gondolom az jobb is)? Ez az 5000 forint csak a sima lencse ár vagy van rajta valamilyen plusz (pl. karcmentesség, tükröződésgátlás, stb.)? Mikor bementem a látásvizsgálatra még meg se kezdtük, de a vizsgálatot végző nő már akkor próbált rábeszélni mindenféle pluszra, ezeknek sok hasznuk van?
Az üveg épp hogy rosszabb, nem is igen csináltat senki már olyat.
Ez még kevés paraméter, amit megadtál. Az sem mindegy, hogy csak olvasáshoz kell előkapnod, vagy állandóan hordanád - ez a bevonatok miatt szükséges. Előbbi esetben elég egy karcálló és egy tükröződésgátló bevonat, állandó használatra azért az UV, vízlepergető, stb is hasznos.
Vékonyítani nem kell, ez valamennyire olcsóbbá teszi, de a 10ezer szerintem nagyon barátságos becslés, könnyen pofára esés lehet a vége. Én inkább 20-30 ezer közé tippelném a pár lencse árát.
Viszont rengeteg akció van, levonnak x százalékot vagy forintot, a lencse árát a keretből, stb, érdemes figyelni, mert rengeteget lehet spórolni rajta.
De inkább arra készülj, hogy többe fog kerülni, ne ott érjen meglepetés. Aztán ha épp úgy jössz ki, hogy olcsóbban megúszod, akkor örülhetsz. De nem éri meg szemüvegen spórolni, inkább a dizájner keretről mondj le, ne a lencsét olcsósítsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!