Fiatal lányok, fiúk nektek van ilyen szembroblémátok? (többi lent )
Figyelt kérdés
Olyan betegségem van ami nagyon súlyos vagyis van azürkehályof, zöldhályog szemfenéken van valami , kancsalság , és még sorolhatnám eez mind egyben van mind a két szememmel rosszul látok füzetbe nem tudok írni mert nem látom az iskolában nem látom a táblát szinte alig birok közlekedni segéd eszközzel olvasok van ilyen másik ember rajtam kívűl ? Ha igen akkor te mit csinálsz mivel gyógyítod magad ? Ja ésmár 6 mútéten keresztűlestem és még csak 15- éves vagyok2015. aug. 15. 10:55
2/3 anonim válasza:
Nekem zöldhályogom volt meg egy másik betegségem a bal szememen. Engem a SOTE I. klinikán kezeltek kisbaba koromtól kezdve. Sokszor megmérték a szemnyomásom, dioptriát mértek, mindenféle vizsgálatokat csináltak. Ezeknek a betegségeknek, amit leírtál, nincs otthoni gyógymódja. Viselj napszemcsit, amikor csak tudsz. Ha lehet, valami csúcskategóriásat, mondjuk Hoya lencséset, nekem ilyen van. Elég drága. Kb. 20000 a lencssék plusz a keret. Kellett szednem nyomáscsökkentőt, meg szemcseppet használnom a glaucoma miatt, de nem sajnos nem segítettek, annyira súlyos volt.
3/3 A kérdező kommentje:
Lány vagyok
2016. jún. 28. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!