Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » A lányok mit néznek meg...

A lányok mit néznek meg először egy fiún (pl. :milyen izmos, vagy milyen a arca stb. ). És azon amit megnézel azon mit figyelsz meg (pl. :mekkora milyen stb)?

Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 16:28
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

Én mindig a szemét néztem meg először a fiúnak, amikor még "párkereső" voltam... Nekem egy beszédes szempár már elég volt a sikerhez, de lehet valaki akármilyen "jó pasi", ha a tekintetében nincs csibészség, nincs értelem, akkor esélye sem lehet...

Egy szép szempárral, ha egy hullámhosszon vagytok, szavak nélkül is órákig lehet "beszélgetni"... :)

Utóirat: Kigyúrt pasik nálam kizárva, mert sajnos a legtöbb egoista, önimádó majom.(Tisztelet a kivételnek, de olyannal én még nem találkoztam.)

2009. dec. 7. 16:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Én először mindig az arcár és azon levő "dolgokat", nagyon fontos h szép fogai legyenek és stb. aztán jól szemügyre veszem a kezét:D 8 lehet h hülyén hangzik, de az is fontos számomra) és ami a legeslegfontosabb: csak olyan pasival járok, aki nem sovány, teljesen mind1 h izmos vagy van rajta egy KIS felesleg, a léyneg h ne legyen sovány.
2009. dec. 7. 16:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Az egész arcát,haját:) Még úgy egészben a teljes fiút:)
2009. dec. 7. 16:56
 4/9 anonim ***** válasza:
az első a lelkemből szólt!
2009. dec. 7. 18:52
 5/9 anonim ***** válasza:

1. Az illatát, a fogait (hogy mossa-e).

2. Aztán jön a tekintete. 3.Mivel magas vagyok, ez is számít.

Kövér fiút nem, de erős testalkatút igen.

4.A mozgása is fontos. Lomha járás nem túl ok. Jó, ha sportos.

Ha ez rendben, az intelligencia nagyon fontos. Nem választanék buta fiút.

2009. dec. 7. 23:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Az arcát,hogy mennyire ápolt ugy összességében,és az intelligencia keverve egy kis csípős humorral hááátt ideál
2009. dec. 8. 20:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Az egész pasit egyben. Soványak nálam is kizárva!!!!! És az sem árt, ha van agya, fontos!
2009. dec. 12. 17:06
 8/9 anonim válasza:
Ez miért a szemproblémák közé került?
2010. márc. 11. 16:54
 9/9 anonim ***** válasza:

utálom, ha nincsenek az arcának körvonalai,ha nincs álla,ha nincs járomcsontja, mert abban nincs semmi eredeti

és a szem a lélek tükre, utálom a buta tekintetet

2010. márc. 17. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!