A lányok mit néznek meg először egy fiún (pl. :milyen izmos, vagy milyen a arca stb. ). És azon amit megnézel azon mit figyelsz meg (pl. :mekkora milyen stb)?
Én mindig a szemét néztem meg először a fiúnak, amikor még "párkereső" voltam... Nekem egy beszédes szempár már elég volt a sikerhez, de lehet valaki akármilyen "jó pasi", ha a tekintetében nincs csibészség, nincs értelem, akkor esélye sem lehet...
Egy szép szempárral, ha egy hullámhosszon vagytok, szavak nélkül is órákig lehet "beszélgetni"... :)
Utóirat: Kigyúrt pasik nálam kizárva, mert sajnos a legtöbb egoista, önimádó majom.(Tisztelet a kivételnek, de olyannal én még nem találkoztam.)
1. Az illatát, a fogait (hogy mossa-e).
2. Aztán jön a tekintete. 3.Mivel magas vagyok, ez is számít.
Kövér fiút nem, de erős testalkatút igen.
4.A mozgása is fontos. Lomha járás nem túl ok. Jó, ha sportos.
Ha ez rendben, az intelligencia nagyon fontos. Nem választanék buta fiút.
utálom, ha nincsenek az arcának körvonalai,ha nincs álla,ha nincs járomcsontja, mert abban nincs semmi eredeti
és a szem a lélek tükre, utálom a buta tekintetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!