Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyire figyelsz a helyes...

Mennyire figyelsz a helyes táplálkozásra?

Figyelt kérdés
2009. szept. 8. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nekem muszáj. Testépítek, de ide úgy jutottam el, hogy észrevétlenül lettem 90 kg az 56-ról. Irtózatosan hízékony vagyok, pedig imádok enni :(:(::(
2009. szept. 8. 20:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem épp ellenkezőleg...az Istennek se tudok hízni, bármennyit eszem...:S

Tehát én megeszem a chips-et, megiszom a kólát, szeretem a zsíros kajákat merthát..muszály...de nemnagyon hízok...161cm. vok és 40kiló. Tehát én mindent megeszem hiszen muszály. :(

2009. szept. 8. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

hát én semennyire. eszem azt, ami jólesik, és amit megkívánok. akkor amikor.

szerencsés vagyok, nem hízok egy grammot sem :D (164/53)

2009. szept. 8. 21:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem figyelek rá. Régebben sokat törődtem ezzel, de már nincs időm ilyen dolgokkal foglalkozni. Hétköznapokon szinte nem eszem, hétvégén meg telezabálom magam. Nem valami egészséges, de nem tudok mit csinálni. Könnyen hízok, de mivel nem koncentrálok az evésre, jelenleg a súlyommal sincs gondom.
2009. szept. 8. 21:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Eléggé. Nem eszek zsíros ételeket (nem is szeretem), sok zöldséget fogyasztok, stb.
2009. szept. 13. 10:32
 6/6 anonim válasza:

Nagyon. Habár el-elengedem magam hétvégenként, de ez úgy gondolom, belefér. Főleg úgy, hogy hetente 5 napot sportolok.

Bár kérdés, mit értünk helyes táplálkozás alatt? :D Az is helyes, ha az ember nem csinál semmi különöset, csupán észszerűen ESZIK és nem zabálja túl magát. De az is helyes táplálkozás, ha naponta 3X étkezünk, meleg ételt és nem gyorskaját. De a reformételeket is érthetjük ezalatt.

Én mindent eszek, csak éppen kevés zsírral, illetve inkább olajjal, próbálok csak természetes dolgokat bevinni (tehát az édességek nagy része kilőve, az üdítők is, meg a junkfood legfőképp), na és persze mindezt mértéktartóan, tehát nem eszem túl magam, nem viszek be luxuskalóriákat (nassolás szintén kilőve). De mindent kell enni véleményem szerint, ami szükséges a szervezet számára, illetve ahhoz, hogy az ember nehéz fizikai munkát vagy sportot tudjon végezni.

2009. szept. 21. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!