Mennyire figyelsz a helyes táplálkozásra?
Nekem épp ellenkezőleg...az Istennek se tudok hízni, bármennyit eszem...:S
Tehát én megeszem a chips-et, megiszom a kólát, szeretem a zsíros kajákat merthát..muszály...de nemnagyon hízok...161cm. vok és 40kiló. Tehát én mindent megeszem hiszen muszály. :(
hát én semennyire. eszem azt, ami jólesik, és amit megkívánok. akkor amikor.
szerencsés vagyok, nem hízok egy grammot sem :D (164/53)
Nagyon. Habár el-elengedem magam hétvégenként, de ez úgy gondolom, belefér. Főleg úgy, hogy hetente 5 napot sportolok.
Bár kérdés, mit értünk helyes táplálkozás alatt? :D Az is helyes, ha az ember nem csinál semmi különöset, csupán észszerűen ESZIK és nem zabálja túl magát. De az is helyes táplálkozás, ha naponta 3X étkezünk, meleg ételt és nem gyorskaját. De a reformételeket is érthetjük ezalatt.
Én mindent eszek, csak éppen kevés zsírral, illetve inkább olajjal, próbálok csak természetes dolgokat bevinni (tehát az édességek nagy része kilőve, az üdítők is, meg a junkfood legfőképp), na és persze mindezt mértéktartóan, tehát nem eszem túl magam, nem viszek be luxuskalóriákat (nassolás szintén kilőve). De mindent kell enni véleményem szerint, ami szükséges a szervezet számára, illetve ahhoz, hogy az ember nehéz fizikai munkát vagy sportot tudjon végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!