Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Kedves Lányok! Hordtok kontakt...

Kedves Lányok! Hordtok kontaktlencsét? (bővebben lent, fontos)

Figyelt kérdés

Az elején,amikor először volt a szemetekben nem éreztetek kellemetlen érzést és amiközben kivették nem fájt?

Én is szeretnék lencsét voltam is múlt héten,de nekem elsőre kicsit kellemetlen volt.Szerintetek idővel majd megszokom(eddig szemüveges voltam)?Vagy az lehetett a baj,hogy változtattak egy egészet a dioptrián?Mi a véleményetek?

Előre is köszi a válaszokat!15/L

2010. júl. 1. 16:00
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
és egy kicsit érzékeny aszemem
2010. júl. 1. 16:05
 2/11 anonim ***** válasza:

Bár nem vagyok lány, merészkedek válaszolni, hátha hasonló a szemünk:)

Először azért kellemetlen, mert még ügyetlenül teszed be, kiszárad, fogdosod stb, pár alkalom után már rutinosabb leszel és egyáltalán nem fog fájni. Merem ajánlani, én is szeretem, sokat hordom és nem is érzem, hogy a szememen van. Egy szemcsepp még jó mellé, ha kiszárad a szemed megnyugtatja és még kellemesebb a viselése, csak nem olcsók a szemcseppek...

2010. júl. 1. 16:09
 3/11 anonim ***** válasza:
Most látom a kommentedet, nem tudom mennyire érzékeny a szemed, de a szemészed egy gyors vizsgálat után megmondja, hogy hordhatod-e vagy sem.
2010. júl. 1. 16:11
 4/11 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. júl. 1. 16:14
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem csak a lányok vannak így.:P Én fiú vagyok és az elején mikor beraktam nagyon könnyezett a szemem és nagyon sokáig szúró érzés volt és éreztem, hogy valami idegen test van a szememben. :S De azóta megszoktam, viszont a ki- és berakást nagyon nehéz volt megtanulnom... :)
2010. júl. 1. 22:45
 6/11 A kérdező kommentje:
köszi
2010. júl. 2. 00:58
 7/11 anonim válasza:

16/L vagyok.

Az elején tényleg nehéz, meg Én is éreztem azt a kellemetlen érzést az első pár percben, de aztán elmúlt, utána már csak a be-ki rakás fájt. De nekem kb 1 hét volt mire megtanultam helyesen berakni, illetve kivenni. Ma már 30 másodpercen belül benn van, és egyáltalán nem fáj már, és tök happy minden, szóval sok sikert, ezt nagyon gyorsan meg lehet tanulni! :)

2010. júl. 3. 15:27
 8/11 A kérdező kommentje:

neked is köszi 15:27!

amikor először benn volt a lencse a szemedben neked "csak" pár percig fájt?nekem legelőször fél órát volt benn és végig kellemetlen volt.

2010. júl. 3. 16:26
 9/11 A kérdező kommentje:
és mé azt elfelejtettem megkérdezni,hogy most már fájdalommentes a be- és kivétel?
2010. júl. 3. 16:27
 10/11 anonim válasza:

én már 4 éve hordok lencsét, az elején nekem is fájt meg csomószor fordítva raktam be, ilyesmi :D de aztán hamar megszoktam, most már egyáltalán nem fáj, könnyen kiveszem meg berakom tükör nélkül is :)

19/L

2010. júl. 5. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!