Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Olyan havi kontaktlencsét...

Olyan havi kontaktlencsét hordok, amit alvásnál (gondolom este) ki kell venni (amugy napközben korlátnal ideig bent lehet). Ha esetleg elaludnék napközben 1-2 órára, akkor gondolom nem kell kivenni, ugye?

Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 16:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem kell kivenni. Nekem is havi van, éppen most aludtam egy órácskát munka után, nem lett semmi baja. Éjszakára ki kell venni, mert egy lágy lencsének nagy folyadékigénye van. Ha alszol, akkor nem pislogsz és alig termelődik könny. Napközben elég termelődik. Én már felejtettem benn és hajnalban, amikor rádöbbentem, hogy benn van, alig tudtam kivenni. Teljesen rá volt tapadva a szememre.
2010. febr. 11. 16:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Oks, köszi!
2010. febr. 11. 19:41
 3/5 anonim ***** válasza:
vki tudja, a acuvue oasys márkájú lágy , havi kontaktlencse is ilyen hogy egész nap bent lehet?
2010. febr. 14. 20:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Az Oasy lencse 2 hetes viselésű.Vagy két hétig hordod napi 14-16 órát, vagy egy hétig folyamatosan éjjel- nappal.
2010. febr. 25. 21:18
 5/5 anonim ***** válasza:

én vok az utolsó előtti válaszoló

de nekem azt mondta a szemész hogy nembaj ha2 hetes van rajta, 1 hónapig lehet hordani

2010. febr. 26. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!