Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ha becsukom a bal szememet...

Ha becsukom a bal szememet nagyon szúr! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2-3 órával ezelőtt jelentkezett a probléma, ha pislogok, vagy becsuknám a szememet, akkor fájdalmas (tűszúrás szerű) érzést érzek. Nem is tudom, hogy fogok így aludni, mert csukott állapotban nagyon rossz. Olyan érzés, mintha lenne ott valami. Viszont tükörből nézve nem látszik semmi, nem is piros, normálisnak tűnik. Gondoltam szemszárazságra is, de azóta annyit pislogtam, hogy könnyezett is a szemem, úgyhogy nem hiszem, hogy az. Mi lehet? Mit csináljak, menjek ügyeletre? Vagy várjak holnapig vele, hátha elmúlik???

2014. dec. 16. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az egyik szempillád belement a szemedbe becsúszott a szemhéjad alá, és az szúr. Húzd kicsit le, nézd meg hogy ottvan-e.
2014. dec. 16. 20:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet hogy már annyira szúr a szemed hogy el sem tudod olvasni. akkor bemásolom caps lockal hátha úgy látod.

SZERINTEM AZ EGYIK SZEMPILLÁD BELEMENT A SZEMEDBE, BECSÚSZOTT A SZEMHÉJAD ALÁ, ÉS AZ SZÚR!!! HÚZD KICSIT LE, NÉZD MEG HOGY OTT VAN E!!!

tudom hogy egy szörnyű ember vagyok, bocsánat :D

2014. dec. 16. 20:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát nem látom... De attól függetlenül, lehet, hogy ott van. De ha tényleg ott van, akkor mit csináljak? Kijön magától?
2014. dec. 16. 20:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Műkönnyed ha van otthon, akkor azt csöpögtess bele óránként 2-2 cseppet.
2014. dec. 16. 20:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet száraz szemtől is ilyen érzés, de nekem akkor is ilyen volt, amikor egy icipici ciszta volt a szememben, alig látszott, szemcseppet kaptam rá és elmúlt. Ha még ma is szúr, akkor menj el a szemészetre.
2014. dec. 17. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!