Van egy nagyon különös álmom, ami minden nap gyötör. Mit tegyek? Mindig ugyanazt álmodom, már úgy két hete, és még akkor is ezt látom, ha becsukom a szememet: Egy ember mutatóujja. Ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Az a leges legfurcsább,hogy megálmodom hogy másnap mi fog történni.Nagyon félek ezektől a dolgoktól,és ha elmondom valakinek, hülyének tart.Ez miért lehet,hogy én úgymond a jövőt látom?2012. jan. 26. 13:20
1/9 MartinMetalCore válasza:
figyelj nyugodj meg először is. Nekem is volt már olyan, hogy mindennap azt álmodtam, hogy meghalok és most nem hülyeségből beszélek. 1 kérdésem van használtál-e valamikor kábszert?? Akármit akármilyen régen... Mert az is előfordulhat, hogy a hatása sokkal később jelentkezik. Ezt nem én találtam ki hanem egy drogmegelőzős előadáson mondták. A faszikám majdnem teljesen belebolondult a látomásokba., álmokba. Ha nem drogoztál egyáltalán sohase akkor passz...De ha igen NE SZÉGYELLD MENJ EL ORVOSHOZ MERT MÉG ROSSZABB IS LEHET!!
2/9 MartinMetalCore válasza:
írtam, hogy nekem is volt ilyen álmom... Nem foglalkoztam vele és két hét múlva eltűnt.
3/9 MartinMetalCore válasza:
Ha nem múlik el akkor a lottószámokra koncentrálj...
4/9 A kérdező kommentje:
Drogot? 12-vagyok.. xD
És én nem azt álmodom meg hogy valaki meghal,hanem azt hogy felbukott egy ember valahol,meg hogy hanyasa lesznek a jegyeim, és eltalálom az összeset.Lottózzak? :D
2012. jan. 26. 13:33
5/9 MartinMetalCore válasza:
lottóztál, az meg, hogy 12 vagy nem zárja ki, hogy drogozol... Vannak ismerőseim akik ennyi évesen lelkes marihuána fogyasztók voltak...
6/9 A kérdező kommentje:
nem drogozok... csak előre látok dolgokat :P -.-'
2012. jan. 26. 13:42
8/9 A kérdező kommentje:
ez hülye :'DD
2012. jan. 27. 13:22
9/9 Titanic. válasza:
én azt álmodom mindig hogy megfulladok...... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!