Milyen ember a gazdag ember? Segítőkész, van szíve, hogy megsegítsen másokat?
mi sem élünkr rosszul,eddig szép nagy házunk volt,de sajnos el kellett adni...látod múlandó a gazdagság.amúgy ha megnézed a nagyon gazdag emberek általában boldogtalanok,hiszen mindenük megvan,semminek nem tudnak örülni már...nem lehet őket meglepni,nincs mire gyűjteniük,szóval érted.
Én ezt gondolom
Persze én sosem voltam nagyon gazdag,így nem tudhatom
Várnék még válaszokat! Főleg olyanok írhatnának, akiknek bőven van a kasszájukban. Csak kíváncsi lennék arra, hogy milyen az az élet, amikor bátran bemegy az illető a boltban, és nyugodt szívvel megveheti Gyermekének azt amit akar! Pl: Egy szelet csokit, vagy esetleg egy játékot, amivel örömet tud szerezni Neki.....
A saját tulajdonról nem is beszélve. Olyan házakat látok, hogy az eszem megáll! 500 évig is ha élnék, sem lenne olyan házunk, mint némely embereknek van. Hol itt az igazság?! Miért nem lehet másnak is jó a helyzete?!?! Padlón vagyok, de nagyon, ezért tettem fel a kérdést....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!