Van itt vagy valahol a világban olyan gazdag, ám rendes ember, aki idegennek kölcsönadna 3-4 millát?
Csak elgondolkoztam, hogyha nem szeretnék hitelt felvenni, akkor hogyan lehetne összekalapozni egy lakásnyi összeget.. 100 ezer alatti jövedelemből sehogy, mondjuk 5-600-at kéne keresnem, amiből már félre tudok rakni annyit, hogy 2-3 éven belül lakásunk legyen. Aztán eszembe jutott, hogy hátha van valahol valami amerikai gazdag nagybácsi, de ez is kizárt. Aztán meg az, hogy biztos van olyan gazdag ember, aki jószívű és megtudna válni pár évre pár felesleges millától. De tényleg, csak van ilyen, nem? Ha gazdag lennék és hozzám fordulnának, simán segítenék, persze szerződéssel bebiztosítanám magam, vagy valami papírral. Bár ha gazdag lennék, nem is nagyon érdekelne, hogy visszakapnám-e az egész összeget.
Na ennyit ma estére a hülye gondolatokból.
Viszont minden gazdag emberre jut tíz olyan balfék, mint te, akinek jól jönne egy kis kamatmentes kölcsön.
Tudod a hitelt, meg a kamatot arra találták ki, hogy megfizesd annak az árát, hogy pont neked adja.
Hát nem tudom.. adj fel egy hirdetést. :)
Ha én gazdag lennék, szívesen adnék neked, de mivel nem vagyok az, ezért tárgytalan ... :/ (ha ez vígasztal :) )
Nem tudom, miért lennék balfék, mert nincs pénzem kp-ból megvenni egy lakást..
amúgy a válaszod eleve mehet a süllyesztőbe, mert csak egy ideböfögés, nem a kérdésemre reagáltál - bár persze értem, mit próbáltál megfogalmazni.
A többieknek köszönöm, utolsó válaszadó:)
"Nem tudom, miért lennék balfék, mert nincs pénzem kp-ból megvenni egy lakást.. "
Nekem sem volt. Amúgy, amire vágyol az létezik, munkáltatói hitelnek hívják, én például kaptam. Ott ugye a munkádat honorálják vele.
Azt a véleményem pedig fenntartom, hogy az ingyenebéd utáni impotens vágyakozás balfékség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!