Van itt vagy valahol a világban olyan gazdag, ám rendes
ember, aki idegennek kölcsönadna 3-4 millát?
Figyelt kérdés
Csak elgondolkoztam, hogyha nem szeretnék hitelt felvenni, akkor hogyan lehetne összekalapozni egy lakásnyi összeget.. 100 ezer alatti jövedelemből sehogy, mondjuk 5-600-at kéne keresnem, amiből már félre tudok rakni annyit, hogy 2-3 éven belül lakásunk legyen. Aztán eszembe jutott, hogy hátha van valahol valami amerikai gazdag nagybácsi, de ez is kizárt. Aztán meg az, hogy biztos van olyan gazdag ember, aki jószívű és megtudna válni pár évre pár felesleges millától. De tényleg, csak van ilyen, nem? Ha gazdag lennék és hozzám fordulnának, simán segítenék, persze szerződéssel bebiztosítanám magam, vagy valami papírral. Bár ha gazdag lennék, nem is nagyon érdekelne, hogy visszakapnám-e az egész összeget.
Ha minden gazdag 3-4 "felesleges millát" adna olyanoknak, mint te, akkor rengetegen kérnének tőle pénzt, s ha adna akkor ő menne tönkre, ha nem akkor meg ő lenne a hibás... No meg általában aki gazdag, az nem azért az, mert minden lakás vásárlónak adott pár felesleges millát, amit talán visszakap. Mert persze, pénz nélkül könnyen gondolod úgy, hogy 1 embertől nem kerned vissza, na de 100-tól? DE remélem sikerült lakást venned egy korrekt hitellel, ami az albérlet árával közel azonos, és nem valami nagyon rossz devizával. Ahhoz, hogy gazdag legyél szerencsés, kitartó es merész kell legyél. De csak a tisztesség keretein belül. S bizakodó, de nem álmodozó. Szóval sok szerencsét kívánok!!
2016. aug. 21. 19:18
12/12 kopito1985 válasza:
Ha valaki gazdag ma, lehet holnap nem lesz már az. Aki lenézi azt akí szegényebb, és verí a mellét az undorító. Biztos vannak emberek akik a te esetedben segítenének neked, én voltam fent, és lent is. Amikor jó voltam emberekhez, nagy rész ezt kihasználta, sajnos a pénzrol szól sok minden. Ismerem olyat aki forint milliárdos, mégse boldog, a gyermekét a pénze nem hozza vissza, igaz nékem se segített anyagilag amikor egy nagyon nem jó dolog tortént, de nem is kértem rá, bár fel se ajánlotta. Ha van olyan dolog, és most nem tudom a lakás az e, de vannak milliomosok akik ha valaki beteg arra adakoznak. Sokszor én is ha nem is pénzt de gyermekotthonba a már nem hordott márkás ruháimat beadtam és télapóra 100csomagot adtam egy óvodának régen :) jó érzés volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!