Lehet-e kontaktlencsém?
Figyelt kérdés
14,5 éves lány vagyok, 8 éves korom óta hordok szemü, veget és váltani szeretnék kontaktlencsére, de az orvos mindig halogatja. Osztálytársamnak 12-13 éves kora óta van állandója (1 hónapos lencséje), nem értem neki miért lehet, pedig fiatalabb nálam. Igaz, sportol, de csak heti 1-2 edzése van délután, de ő állandóan hordhatja.2014. dec. 7. 20:04
1/4 anonim válasza:
jah anyu apu pénzéből igen ha kifizetik nekem is az van de nem olcsó
2/4 anonim válasza:
Milyen dioptriád van? Csak azt mondja, hogy nem lehet, vagy volt már ezirányban vizsgálatod?
3/4 anonim válasza:
1 évet még várj vele szerintem
.:) nekem is most lett 16 évesen és jobb mint a szemüveg.de azt én is megkérdezhetem, hogy milyen dioptria?:)
4/4 anonim válasza:
Lehet bármikor, csak be kell menni egy optikába, csináltatni vizsgálatot és kiderül hogy bírja-e a szemed, ha igen akkor vehetsz is. De már a vizsgálathoz is adnak egy pár próbalencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!