Kisfiamnak 5-én felírt az orvos -1.5 dioptriás szemüveget -0.5 dioptriájú cilinderrel. Viszont nem voltam megelégedve a vizsgálattal és elvittem egy másik orvoshoz is ma aki -1.75 dioptriásat írt neki cilinder nélkül. Melyik szemüveget váltsam ki?
Figyelt kérdés
Viszont most elbizonytalanodtam,ekkora különbségre nem számítottam.Vagy ez nem is nagy különbség?
Esetleg vigyem el 3. orvoshoz?Kérlek válaszoljatok,akinek van szemész ismerőse légyszi segítsen!
2008. aug. 8. 21:01
1/1 anonim válasza:
nincs sok különbség köztük ezek egymás után vannak nincs köztük másik. szerintem vidd egy harmadikhoz és mond mit tapasztaltál és ő mit mond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!