Azt, hogy nyitva van e a külső, ill. belső méhszáj ultrahangon meg tudja nézni az orvos v. csak vizsgálattal? 23 hetes vagyok, de még csak egyszer voltam sima vizsgálaton, mindig ultrahangon voltam. Ez baj?
már olvastam azt is, hogy igen, azt is, hogy nem!
Mikor Uh-on voltam, megkérdeztem a dokit, nekem azt mondja, UH-al nem lehet látni!
De már tényleg több kismamitól olvastam, hogy nekik így meg tudták nézni
39h km:)
Én úgy tudom, hogy a méhszáj állapotát csak kézi vizsgálattal tudják megnézni.
Viszont orvoshoz menni érdemes többször, kb havnta szoktak, mert többféle vizsgálat is van, többféle vérvétel is, na meg a kiskönyvbe is kell minimum 4 pecsét az orvostól. Az orvos azt is tudja mikr milyen izsgálatot kell, vagy érdemes elvégezni. Én a 25. héten vagyok, de már kb 6X voltam az orvosnál is. Persze nem mindíg végez kézi vizsgálatot, van, hogy csak megbeszéljük az eddigi eredményeket.
Szia!
Nekem jobban szereti uh-val nézni,és szerinte pontosabb is(hüvelyivel)Volt egy méhszájsebem 1,5 évvel a terhesség előtt,vigyáz a törékeny méhszájamra,azt mondta!Persze muszáj néha kézzel is megnéznie,mondjuk eddig 2*,és 38+1 hetes vagyok!ebbe a kenetvételek nincsenek persze benne!
De nekem egyszer 25 hetesen hasi uh-n is nézte a méhszájat,mondta is hogy 4cm!
De szerintem ezt is orvosa és műszere is válogatja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!