Távolra rosszul látok. Szemüveget nem akarok nagyon, inkább kontak lencsét, hogyvan az? (bővebben)
énis távolra nem jól látok, sokáig húztam, hogy nem mentem el optikushoz, de aztán rászántam magam, mert nem volt vmi kellemes, hogy távolról nem ismertem meg az embereket:D én sem akartam szemüveget...kontaktlencsém van, de azért csináltattam szemüveget is, mert nem mindig lehet a lencsét használni:)
Amikor elmész egy optikushoz, először kapsz 1 próba lencsét, amit 1 hónapig használhatsz:)aztán lehet rendelni havit is, és olyat is, ami 3 hónapra elég...persze 1 pár lencsét ebből is 1 hónapig használhatsz, csak úgymond 3 párat kapsz:)nálam így volt, hogy máshol hogy szokták nem tudom, de csak így lehet:)
És jól írtad...a lencséket egy speciális folyadékban kell tartani:)
remélem segítettem vmit:)
Szia! Először is Boldog Új Évet szeretnék kívánni! Nekem már 5 éve kontakt lencsém van és nagyon szeretem, igaz néha begyullad a szemem ha nem megfelelően tisztítom meg a kezemet mielőtt a lencséhez nyúlnék.
Arra nagyon kell ügyelni hogy az előírásnak megfelelően használd a lencsédet, mert ha nem akkor nagy kárt okozol a szemednek.Nekem a doki mondta,hogy havonta 2 havonta legalább pár napot a szemüvegemet használjam hogy pihenjen a szemem. Én a szilikonos havi lencsét ajánlom az AO SEPT PLUS folyadékkal.Sok sikert a lencse használatához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!