Szemüveget írtak fel nekem, mindkét szemem -3,5. Távolra már nagyon rosszul láttam. Ennél a magas dioptriánál tényleg vastag lesz a lencse a szemüvegbe? Ezt hallottam.
énnekem is a távolralátással vannak gondjaim nekem -2,5-ös , tudom mien ez:( dehát Ilyenek vayunk elkell fogadni.
Lényegre térek, Igen szerintem ez elképzelhető, mert az öregek, akik tényleg nagyon nem látnak azoknak vastag a lencse, tehát lehetséges :(
Nekem -4.5-ös mindkettő és hát elég vastag :( Azt a hibát követtem el, hogy ilyen keretet vettem: [link]
Így oldalt még jobban látszik, hogy vastag. Pedig maga a lencse középen normál vastagságú, a két szélénél kezd vastagodni igazán... Ez a rövidlátás átka, ha a szemüvegeket nézzük :(
Egyébként nekem -5,00 van mindkét szememen, és egyáltalán nem vastagok. Persze lehet, hogy a keret kicsit csal optikailag, de én is paráztam, hogy huuu ez be vastag lesz, meg mit tudom én, aztán kellemesen csalódtam. :)))
Előző válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!