A magas vérnyomásnak van köze a glaukómához?
Figyelt kérdés
bocs ha nem lehet érteni ennél értelmesebben nem tudtam megfogalmazni...
már 4-5 éve kiderült hogy zöld hályog van a szememen...
azóta rendszeresen járok szemészetre
mostanság egyre gyakrabban kezd fájni a fejem és magas a vérnyomásom is
a glaukóma miatt is lehet?
vagy valami egész más?
15/l
2011. ápr. 19. 19:40
1/8 anonim válasza:
Nem valószínü, hogy attól lenne magas a vérnyomásod, de kérdezd meg az orvosod. A fiamnak volt glaukómája allergia miatt, meg is mütötték a biztonság kedvéért. Neki nem magas a vérnyomása.
2/8 A kérdező kommentje:
műtötték?
nekem azt mondták nem lehet műteni...
2011. ápr. 19. 19:46
3/8 anonim válasza:
A szem esetleges magas belnyomása nincs semmi összefüggésben a magas vérnyomással.Kezdeti időszakban lehet szemnyomás csökkentő műtét de ha károsodott a szemideg akkor már nem.
4/8 anonim válasza:
És a zöldhályog a szemben van a szürkehályog a lencse behomályosodása.
5/8 A kérdező kommentje:
aha, biztos csak kiváncsi voltam lehet e összefüggés
de akkor nincs...
köszönöm mindekinek :)
2011. ápr. 20. 14:21
6/8 anonim válasza:
hogy a francba ne lehetne! szedsz vmi nyugtatót huzamosabb ideje?
7/8 A kérdező kommentje:
nem szedek nyugtatót...
2011. ápr. 20. 19:59
8/8 anonim válasza:
én hülye, idióta...
neked nincs semmi bajod, egyszerűen csak a szar a szemed. a szem túlzott erőltetése szinte mindig magas vérnyomást okoz, és fejfájást. homloki részen fáj, fogadjunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!