Minden reggel feldagad a szemem. Mitől?
Reggel mindig feldagad a szemem.Anyu azt mondta, hogy a smink miatt,azért dagad fel, így majdnem egy hónapig nem sminkeltem, de így is minden nap feldagadt.Allergiás sem vagyok semmire(vagyis úgy tudom)Nem tudom miért van minden reggel feldagadva, de már lassan fél éve küszködök ezzel...
Akinek volt már ilyen vagy tudja mitől van írjon:)
Szia!
Nekem általában menstruáció előtt szokott feldagadni. Aztán volt most egy jó félév hogy minden reggel olyan volt a szemem mint egy alkoholistának :S Nekem is mondták h biztos vese, de épp abban az időszakban kezdtem el használni egy új sminklemosót, és én arra gondoltam h az lehet a baj. Kíváncsiságból leálltam a sminklemosó használatával, elmúlt a duzzanat is. Lehet igazad van anyukádnak h a smink miatt dagad fel, gondold át h nem használtál-e valami új készítményt az arcodra, krémet vagy bármit.
Köszönöm a válaszokat! Igen mind a két szemem feldagad.
Vagyis a szemhéjam szokott felduzzadni reggel ami le is megy délelőtt. Orvoshoz nem akarok menni ha csak nem lesz rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!