Kontaktlencsések! Szerintetek 14 évesen sok reggel 07:15-tól este 22-23:00 -ig kontaktlencsét hordani?
Én is annyit hordom, nekem bírja a szemem, 16 éve van kontaktlencsém.
Ezek az újfajta lágy lencsék már állítólag nagyon jó minőségűek, nem kell hozzá műkönny sem.
Ha bírja a szeme, nem lesz gond.
Ezek az új fajta lencsék nem olyanok, mint akár 5-10 éve, ha rendesen használ hozzá szemcseppet és jó légáteresztő a lencse, akkor nem lesz semmi baja
de hogy megnyugodj, sétálj be bármelyik optikába és kérdezz rá az optikusra, hogy a fiad által vásárolt márkát lehet-e ilyen hosszú ideig hordani
Nekem most van 3 hónapja kontaktlencsém. Azt mondták, hogy folyamatosan szoktassam a szemem hozzá 4-6-8 órát, de mivel egyetemen tanulok így nem tartottam be, így volt, hogy kb. ennyit volt nekem is benn és semmi gond nem volt.
Persze ha szúr egy kicsit mert kellemetlen, akkor ki szoktam venni és akkor szemüveget viselek. :)
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!