Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Most lettem kontaktlencsés!...

Most lettem kontaktlencsés! Valaki tudni segíteni?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és tegnap voltunk az Ofotértben kontaktlencsét csináltatni. Végül is feltudtam magamnak helyezni, és le is venni. De az a bajom, hogy -1, és -1,25-ös dioptriájú lencsék a távolra való látást remekül korrigálták, de közelre pedig nem láttam olyan jól, sőt tompította a közelre való látásomat. Magyarán csak távolra volt jó. Ez normális? Aztán mikor levettem a lencsét ugyanolyan jól láttam közelre, mint ahogy szoktam. Magyarán csak távolra van szükségem szemüvegre, mert myopiám van. Szerintetek ez mitől lehetett? Másodszorra is beraktam a lencsét és akkor is teljesen tompította, homályosította közelre, aztán mikor levettem akkor megint ugyanolyan jól láttam közelre. Lehet, hogy a lencse rossz minőségű?
2013. márc. 23. 19:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom van-e itt ilyen miskolci vagyok szóval de azért köszi:)
2013. márc. 27. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!