Most lettem kontaktlencsés! Valaki tudni segíteni?
Igen, normális, mert avval, hogy mínuszos a szemed, nem csak távolra látsz rosszabbul, de egyszersmind közelre jobban látsz.
Én megszoktam lencsével is olvasni, de tény, hogy kényelmesebb lencse nélkül.
A papír rostjait meg lencsével nem is látom.:)
Hát, az Ofotért egy nagy szar. Én egyszer csináltattam ott szemüveget, azóta a környékükre sem mentem.
Nekem -4,5-es az egyik a szemem, a másik -3,0-s és én is épp most kezdtem kontaktlencsét hordani. Nekem semmi problémám nincs vele se távolra, se közelre, és neked sem szabadna, hogy rosszabbul láss közelre. Tény, hogy közelre én is jobban látok szemüveg/kontaktlencse nélkül, de a szemüveggel és kontaktlencsével sem zavaró, ugyanúgy látom az apró betűket is velük, csak egyszerűen szabad szemmel picit tisztább a kép.
Felbontottad már a lencsét? A próbalencsét amikor próbáltad, nem tűnt fel, hogy nem ltász vele?
Ha még nem bontottad fel, szerintem van rá esély, hogy kicseréljék, ha felbontottad, egy próbát akkor is megér, bár az Ofotérttől túl sokat tényleg ne várj. :S
5: Ebben az a jó, hogy a hálózaton belül bármilyem üzletbe mehetsz. Ha az egyikkel elégedetlen vagy, akkor mehetsz egy másikba.
Persze hiába van jó kapcsolatod valakivel, ő is elhagyhatja szakmát, a munkahelyét. Én legutóbb a Bartók Béla úton találtam egy jó, intelligens optomeristát (Bercsényi utcánál), szóval őt tudom ajánlani, de ki tudja, ott dolgozik-e még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!