Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Miért hord annyi tehetős...

Miért hord annyi tehetős ember szemüveget, miközben meg is műttethetné lézerrel a szemeit?

Figyelt kérdés
Nekik nem probléma egy lézeres látásjavítás, akkor miért ragaszkodnak a szemüveghez?

2012. dec. 20. 22:05
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. jan. 2. 12:19
 22/27 anonim válasza:
Pl mert nem ingyen van
2013. jan. 2. 17:44
 23/27 A kérdező kommentje:
A tehetős szó annyit tesz, hogy van pénze műtétre.
2013. jan. 2. 21:58
 24/27 anonim ***** válasza:

Ahogy már említettem nekem HF PRK csináltak, de ez előtt lencsével korrigálhatatlan volt a látásom, Ettől várom, hogy normálisabb szintre hozza a szemem.

Így is elgondolkodok néha, mert hát a gyógyulás nem feltétlenül zökkenő mentes, még nem látok jól(1hét után), de ez állítólag a prk-nál benne van.

Az a helyzet, hogy kb -1-3ig nem hinném, hogy befeküdtem volna a lézer alá,nekem nem az esztétika a fontos.

2013. jan. 3. 23:26
 25/27 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy az esztétika?
2013. jan. 4. 02:59
 26/27 anonim ***** válasza:
Nekem tíz éve PRK műtétem volt, a bal szemem sajnos visszaromlott, így kell szemüveg. Emiatt nagyon nagy a különbség a két szemem között.
2018. nov. 23. 12:01
 27/27 anonim ***** válasza:
Mert a világ nem fekete és fehér. A lézeres szemműtét egy nagyon veszélyes beavatkozás. Gondolom, a kérdezővel ellentétben ezt nekik sikerült belátni :P
2019. febr. 9. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!