Miért hord annyi tehetős ember szemüveget, miközben meg is műttethetné lézerrel a szemeit?
2-es ha ismersz ilyet, erről miért nem hallani? A lézerklinika miért állítja hogy több-tízezer sikeres műtét, azt a látszatot sugallva, hogy kockázatmentes?
Nem mindegy, hogy pl. 30000 műtétből 1 rosszul sikerül. Ez az élet bármilyen más területén előfordul. Sajnálom az illetőt, félreértés ne essék!
Ott ki volt hibás ha szabad megkérdeznem? És mikor történt? Régebben?
Csak néhány szemelvátozás müthetö, lézerrel meg még kevesebb.
A lézeres mütétnek elég sok veszélye van, és ha nem sikerül, javitani nem lehet többé szemüveggel sem.
Nem minden szemlencse reagál egyformán és elöre nem lehet tudni, hogy félresikerül majd a mütét. Tehát nem feltétlen "hibás" valaki, egyszerüen csak ez történik.
Az meg, hogy ezt nem reklámozzák - akkor sokkal kevesebben csináltatnák és kevesebb hasna lenne a klinikáknak.
"már miért ne lehetne szemüveggel javítani? ez hülyeség."
Ha leszakad a lebeny, amit csináltak a műtét során, akkor tényleg megvakulhat az illető. És ezen a szemüveg már nem segít. Ha csak pontatlan lesz a végeredmény, az még nem gond.
Kedves kérdező, én azért hordok inkább szemüveget, mert azt közelre nézéshez le tudom venni. Így a közelre nézés is változatosabb, és kevésbé fárad el a szemem. Ezen kívül idős koromban is praktikus lesz, hogy csak 1 szemüveg kell (kb. annyi a rövidlátásom, hogy ez pont ilyen szerencsésen fog kijönni). A szemüveget egyáltalán nem találom kellemetlen nyűgnek. (Persze amikor magát a szemüveget nem találom, na az már tényleg gond, mert ugye úgy nem annyira látok :) Akkor jön a szemüvegkereső szemüveg. De néha azt is elvesztem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!