Jó és rossz élmények kontaklencsével? Érdemes használni?
Figyelt kérdés
2012. dec. 1. 21:33
3/10 anonim válasza:
Milliószor jobb mint egy szemüveg.
Semmi gond nincs vele, fél perc reggel berakni, este kivenni is annyi. Közbe meg tökéletes látás.
Rossz élményem nincs.
4/10 anonim válasza:
Áá... kivenni 1 mp. Berakni viszont nekem 1-2 perc.:)
5/10 anonim válasza:
Rossz élményem nincs. Szeretem használni.
6/10 anonim válasza:
egyszer vettem egy rosszabb minőségű csomagot, amiben volt egy darab, ami konkrétan kettészakadt a szememben. vagy negyed órán át kapartam a szemgolyóm - vérvörös lett - mire sikerült megtalálnom a másik felét.további hátrány, hogy ha nem nagyon bírja a szemed, akkor hosszabb napok után gyorsan kiszárad a szemed, plusz reggel 4 óra alvás után egy kicsivel több ideig tart betenni. ennek ellenére én is simán ajánlom a lencséket, mert k**va jók! emlékszem, amire először betették az optikusnál, olyan volt, mintha egyik pillanatról a másikra megjavult volna a szemem! tehát hordjad nyugodtan a lencséket, aztán ha elég nagy leszel műttesd meg! :)
7/10 anonim válasza:
Amikor mmegkaptam,úgy éreztem,mintha visszakaptam volna a látásom :) Én szeretem nagyon :)
8/10 balkalolka válasza:
Arra az egyre ügyelj hogy a létező legnagyobb oxigénáteresztő-képességű kontaktlencsét vedd meg, megéri az árkülönbség mert érezhető. És bármennyire is kényelmes lenne benne aludni vedd ki még akkor is ha csak ledőlsz egy picit pihenni.
9/10 anonim válasza:
én is nagyon szeretem:) már vagy egy éve van. a szemüveggel nem láttam rendesen - lent fent-oldalt - a réseken homályosan, és ez zavart. Ha pedig érzékeny a szemed, és hamar kiszárad, lehet kapni szemcseppeket hozzá, amik segítenek(mondjuk nekem nem kellettek) :) rossz élményem nekem sincs:))
10/10 jegecske válasza:
10 évig használtam, nagyon, nagyon jó és hasznos volt. Sajnos 10 év után "megunta" a szemem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!