Közellátó vagyok. Honnantól kezdődik a 'nagyon rossz' szem?
Figyelt kérdés
Dioptria szerint, kb. Mennyi a max, és mennyi az, ami még nem olyan durva?2012. nov. 1. 14:52
1/8 anonim válasza:
-2.50 volt a szemem mikor először lett szemüvegem, addig boldogultam nélküle is, szóval szerintem efölött már nagyon rossz lehet. Alatta még nem vészes.
2/8 anonim válasza:
-3.25-ös a szemem, és még a közeli dolgokat se tudom elolvasni szemüveg nélkül. Szóval az már elég rossz.
3/8 anonim válasza:
"-3.25-ös a szemem, és még a közeli dolgokat se tudom elolvasni szemüveg nélkül. Szóval az már elég rossz."
Nekem -4,00-ás a szemem, de közelre még mindig tökéletesen látok. Szerintem neked progresszív lencse kéne, nem csak sima mínuszos, mert ez egyáltalán nem normális.
4/8 anonim válasza:
nekem azt hiszem az egyik szemem -3,25 a másik meg -3,5. én szemüveg nélkül gyakorlatilag vak vagyok, csak foltokat látok. kb. -1,5-ig egész jól megvoltam emlékeim szerint..
5/8 A kérdező kommentje:
Nekem az egyik szemem -2.5, a másik -3.25. Csak itthon mindenki csodálkozott, hogy úristen, 3.25, és nem tudtam mire vélni, mivel hallottam már sokkal rosszabbról is.
2012. nov. 1. 17:38
6/8 anonim válasza:
Az erős az -6-nál kezdődik, de még bőven a -10-en túl is készítenek lencséket.
7/8 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam, hogy nem ANNYIRA brutál a helyzet. Csak mert így volt beállítva. De nem bánnám ha nem romolna tovább.
2012. nov. 1. 20:02
8/8 anonim válasza:
Nekem -4.00 és nem nagyon tudok olvasni szemüveg nélkül csak nagyon közelről de az meg nem egészséges.
Így szabad szemel nem megyek ki az utcára de még a házban se nagyon mozgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!