Biztonságos internetről rendelni kontaktlencsét? Akinek van tapasztalata az internetes kontaktlencse vásárlással kapcsolatban az legyen szives leirni a tapasztalatát. Akár jó vélemény akár rossz.
Én mindig netről rendelem, mellette persze eljárok vizsgálatra.
A lencsékkel soha nem volt bajom, mostanában a [link] és a [link] oldalakról rendeltem.
Egyedül a [link] -nál volt annyi baj, hogy a megrendelésem után hetekig vártam, nem jött meg, írtam nekik, felhívtam őket, csak annyit mondtak, hogy várjak. De addig nekem elfogyott a régi.
A kontaktlencsethordok még ajándékokat is küldött, a lencsek.hu-nál pedig lehet pick point átvétellel kérni, nem kell otthon lenni és este 8-kor is átvehetem az Inmedioban.
Milyen kétségeid vannak és miért? Veszteni valód nincs. Nem muszáj előre fizetni, lehet utánvéttel is a legtöbb helyen. A csomagot kibonthatod még fizetés előtt, megnézheted mit kaptál, hogy eredeti-e, bármi gond van vissza is küldheted azonnal. De nekem gondom még nem volt soha ilyesmivel, külföldről is szoktam rendelni, Magyarországról is. Mikor hol olcsóbb...
Ezekről az oldalakról már rendeltem gond nélkül többször is.
eoptika.hu
Én innen rendeltem, 1-2 napon belül megkaptam a lencséket, amik tökéletes állapotban voltak. Csak javasolni tudom.
Lencsék.hu-ról rendelek. Van pick-pack pontos szállítás tehát nem kell mindig megbíznom vkit a családból hogy figyelje a futárt mert napközben dolgozok. Bemegyek az Inmedióba és átveszem.
Rendesek voltak a múltkor ,mert 6db-os kiszerelést vettem és nem volt, ezért küldtek 2 3db-osat a 6db-os áráért. 2 3db-os azért drágább mint 1 6db-os.
A boltban minden nagyon drága úgyhogy én amit tudok azt a netről rendelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!