Nagyon rossz a szemem, rövidlátó vagyok. Van valami megoldás?
Szemüveget 15.000ért is lehet csináltatni, sőt nekem 10.000ből is ki tudták volna hozni ha az akciós keretek közül választok.
A kontaktlencse egy évre kb 30-40ezer és mellette kell tartanod szemüveget is.
A lézeres látásjavítás 250e től kezdődik.
A szemüvegtől nem fog romlani a látásod ha olyat használsz amit orvos írt fel. Akinek romlott annak akkor is romlott volna ha nem használja, sőt még jobban. Ez segédeszköz. Nem javítja meg a látást csak segít hogy élesen láss.
Nekem már annyira gyenge a szemem hogy élesen még fél méterig se látok. Ha átnézek az utca másik oldalára akkor a házszámokat nem látom, arcokat nem ismerem fel. Ez -4.0 dioptria.
Sziasztok! Én a szemtorna mellett voksolok, mégpedig azért, mert a lányomnak elromlott a szeme és én sem voltam hajlandó szemüveget felíratni neki.Elkezdtem használtatni Vén Péter ( [link] vagy [link] javasolt szemgyakorlatokat (letöltöttem az oldalról: [link] és [link] és [link] Tedd ki a faladra és kövesd a gyakorlatokat. De ami a LEGFONTOSABB, higgy a gyógyulásodban. Nem holnap fog javulni a látásod, nem is 1 hónap múlva, hanem hosszabb idő, de ne add fel és minden nap mond el magadnak, s gondolj arra, hogy már javul a látásod. Én és a gyerekeim így gyógyulunk (ha ők is akarják persze).Sőt gyógynövényeket is használhatsz. Ha van interneted, nézz utána miket írnak, de a vérehulló fecskefüvet biztosan . Még most sok növényt tudsz a természetből beszerezni !
üdv és kitartást a gyógyuláshoz : Barbara
"Egy éve alig látok"
Ne haragudj, de nekem is 1,5 dioptriás szemüvegem van és ez azért elég messze van az alig látok kategóriától!!!
Vagy nagyon rosszul méred fel a helyzetet vagy valamit nagyon elmért az orvosod, amit nem hiszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!